Onderweg naar het podium haalde Arquette haar bril en een opgefrommeld papiertje boven. De blonde actrice vatte haar overwinningsspeech zenuwachtig en ietwat trillend aan. Ze bedankte onder meer Boyhood-regisseur Richard Linklater en haar filmechtgenote Ethan Hawke en breidde een feministisch slot aan haar dankwoord vast. Zo vroeg ze om een evenwaardige behandeling van mannen en vrouwen wat betreft de loonsuitkering in Hollywood.

"Aan iedere vrouw die een kind heeft gebaard en die haar belastingen betaalt: wij hebben gevochten voor de gelijke rechten van alle anderen. Het is tijd voor een gelijkheid van lonen. Gelijke rechten voor vrouwen in de Verenigde Staten van Amerika!"

Meryl Streep, die eveneens in de categorie voor beste actrice in een bijrol was genomineerd veerde recht en applaudisseerde vurig. Ook Jennifer Lopez gaf de actrice een enthousiast applaus.

Onderweg naar het podium haalde Arquette haar bril en een opgefrommeld papiertje boven. De blonde actrice vatte haar overwinningsspeech zenuwachtig en ietwat trillend aan. Ze bedankte onder meer Boyhood-regisseur Richard Linklater en haar filmechtgenote Ethan Hawke en breidde een feministisch slot aan haar dankwoord vast. Zo vroeg ze om een evenwaardige behandeling van mannen en vrouwen wat betreft de loonsuitkering in Hollywood. "Aan iedere vrouw die een kind heeft gebaard en die haar belastingen betaalt: wij hebben gevochten voor de gelijke rechten van alle anderen. Het is tijd voor een gelijkheid van lonen. Gelijke rechten voor vrouwen in de Verenigde Staten van Amerika!" Meryl Streep, die eveneens in de categorie voor beste actrice in een bijrol was genomineerd veerde recht en applaudisseerde vurig. Ook Jennifer Lopez gaf de actrice een enthousiast applaus.