Katten zijn niet meer weg te denken van het wereldwijde web. Liefhebbers wijden blogs en facebookpagina's aan de dieren en voegen ze op ludieke wijze aan kunstwerken en films toe. Ook Baz Luhrmanns magnum opus 'The Great Gatsby' moet er nu aan geloven. De bewerking 'The Great Catsby' is een mix van de originele Gatsby-trailer en de Disneyklassieker 'De Aristokatten'.

De parodie, waarin het geluid van de Gatsby-trailer met het beeld van de bekende kattenfilm gecombineerd wordt, is ontworpen door de mannenwebsite guyism.com. Jay Gatsby wordt vertolkt door straatkat Thomas O'Malley en Daisy Buchanan door de witte moederkat Duchess. Niets zo aandoenlijk als een kat die Carey - Daisy - Mulligans tekst "I wish I had done everything on earth with you" uitspreekt. (CB)

The Great Catsby:

The Great Gatsby:

Katten zijn niet meer weg te denken van het wereldwijde web. Liefhebbers wijden blogs en facebookpagina's aan de dieren en voegen ze op ludieke wijze aan kunstwerken en films toe. Ook Baz Luhrmanns magnum opus 'The Great Gatsby' moet er nu aan geloven. De bewerking 'The Great Catsby' is een mix van de originele Gatsby-trailer en de Disneyklassieker 'De Aristokatten'. De parodie, waarin het geluid van de Gatsby-trailer met het beeld van de bekende kattenfilm gecombineerd wordt, is ontworpen door de mannenwebsite guyism.com. Jay Gatsby wordt vertolkt door straatkat Thomas O'Malley en Daisy Buchanan door de witte moederkat Duchess. Niets zo aandoenlijk als een kat die Carey - Daisy - Mulligans tekst "I wish I had done everything on earth with you" uitspreekt. (CB) The Great Catsby:The Great Gatsby: