Dat de Deense cineast zijn gezicht niet meer mag tonen op de Croisette in Cannes omwille van (al dan niet als grap bedoelde) uitspraken over Hitler, is bij sommigen in verkeerde toonaarde gevallen. Ook Adolf Hitler himself kon er duidelijk niet om lachen.

De parodie werd door 3keys Producties gemaakt, een Gents komedietrio bestaande uit journalist-schrijver Patrick De Witte, regisseur Maarten Moerkerke en producer Geert Peeters.

Bekijk zelf de parodie, gebaseerd op 'Der Untergang', over de führer die een woede-uitbarsting krijgt omdat hij geen meet&greet kan hebben met Lars von Trier.

Dat de Deense cineast zijn gezicht niet meer mag tonen op de Croisette in Cannes omwille van (al dan niet als grap bedoelde) uitspraken over Hitler, is bij sommigen in verkeerde toonaarde gevallen. Ook Adolf Hitler himself kon er duidelijk niet om lachen. De parodie werd door 3keys Producties gemaakt, een Gents komedietrio bestaande uit journalist-schrijver Patrick De Witte, regisseur Maarten Moerkerke en producer Geert Peeters. Bekijk zelf de parodie, gebaseerd op 'Der Untergang', over de führer die een woede-uitbarsting krijgt omdat hij geen meet&greet kan hebben met Lars von Trier.