Patricia Arquette's speech voor meer vrouwenrechten werd danig gesmaakt, de hashtag #FeministOscars was in een mum van tijd trending.

Meryl Streep zag dat het (heel) goed was.

De onvermijdelijke selfies:

Net vóór John Legend en Common de Oscar voor beste origineel nummer in ontvangst namen, brachten ze 'Glory' (uit de film Selma) live on stage. Een glorieus moment, met veel tranen in de zaal.

Benedict Cumberbatch die een heupfles uit zijn vest tovert. Met of zonder whisky?

John Travolta, die zijn handen niet kon thuishouden:

Niet op het podium

Niet naast het podium:

Joan Rivers, schaamteloos over het hoofd gezien tijdens het in memoriam-onderdeel

Het onderbroeken-moment: Neil Patrick Harris in zijn nopjes.

Het Lady Gaga-moment ging gepaard met een medley van The Sound Of Music. Ook op Twitter haalde zo goeie punten.

Bekijk het concert

Patricia Arquette's speech voor meer vrouwenrechten werd danig gesmaakt, de hashtag #FeministOscars was in een mum van tijd trending.Meryl Streep zag dat het (heel) goed was.De onvermijdelijke selfies:Net vóór John Legend en Common de Oscar voor beste origineel nummer in ontvangst namen, brachten ze 'Glory' (uit de film Selma) live on stage. Een glorieus moment, met veel tranen in de zaal.Benedict Cumberbatch die een heupfles uit zijn vest tovert. Met of zonder whisky?John Travolta, die zijn handen niet kon thuishouden:Niet op het podiumNiet naast het podium:Joan Rivers, schaamteloos over het hoofd gezien tijdens het in memoriam-onderdeelHet onderbroeken-moment: Neil Patrick Harris in zijn nopjes.Het Lady Gaga-moment ging gepaard met een medley van The Sound Of Music. Ook op Twitter haalde zo goeie punten.Bekijk het concert