The Kidnapping of EdgardoMortara is een verfilming van het gelijknamige boek van David Kertzer. Het boek gaat over het waargebeurde verhaal van een Italiaanse jood die door de Katholieke Kerk ontvoerd werd in 1858 om bij een katholiek gezin op te groeien. Uiteindelijk wordt hij priester.

Het verhaal ziet ook paus Pius IX in confrontatie gaan met de Italiaanse democratie. Tony Kurschner gaat het boek vertalen naar het witte doek. Kurschner werkte al eerder met Isaac samen voor Lincoln.

Welke rol Isaac, onlangs nog te bewonderen in de nieuwe Star Wars, gaat spelen is nog onbekend. Mark Rylance zal de rol van Pius IX op zich nemen.

Opnames staan gepland begin 2017 nadat Spielberg zijn volgende film, Ready Player One, heeft voltooid. (JVDV)

The Kidnapping of EdgardoMortara is een verfilming van het gelijknamige boek van David Kertzer. Het boek gaat over het waargebeurde verhaal van een Italiaanse jood die door de Katholieke Kerk ontvoerd werd in 1858 om bij een katholiek gezin op te groeien. Uiteindelijk wordt hij priester.Het verhaal ziet ook paus Pius IX in confrontatie gaan met de Italiaanse democratie. Tony Kurschner gaat het boek vertalen naar het witte doek. Kurschner werkte al eerder met Isaac samen voor Lincoln. Welke rol Isaac, onlangs nog te bewonderen in de nieuwe Star Wars, gaat spelen is nog onbekend. Mark Rylance zal de rol van Pius IX op zich nemen.Opnames staan gepland begin 2017 nadat Spielberg zijn volgende film, Ready Player One, heeft voltooid. (JVDV)