De Walt Disney Studios zijn aan een sneltempo hun animatiefilmcatalogus aan het omzetten tot een 'live action'-reeks. Na de recent gelanceerde film 'Cinderella' en de aangekondigde remakes van The Jungle Book, Beauty and the Beast, Dumbo, Mulan en Winnie the Poog komt er nu ook een remake van Pinokkio.

Peter Hedges, de scenarist van 'What's Eating Gilbert Grape', heeft de taak gekregen om het scenario af te leveren. Het originele verhaal was gebaseerd op de novelle 'The Adventures of Pinocchio' van Carlo Collodi uit 1883. In 1940 kwam de film in de zalen en het won toen twee Oscars. (AB/ Via Variety)

De Walt Disney Studios zijn aan een sneltempo hun animatiefilmcatalogus aan het omzetten tot een 'live action'-reeks. Na de recent gelanceerde film 'Cinderella' en de aangekondigde remakes van The Jungle Book, Beauty and the Beast, Dumbo, Mulan en Winnie the Poog komt er nu ook een remake van Pinokkio.Peter Hedges, de scenarist van 'What's Eating Gilbert Grape', heeft de taak gekregen om het scenario af te leveren. Het originele verhaal was gebaseerd op de novelle 'The Adventures of Pinocchio' van Carlo Collodi uit 1883. In 1940 kwam de film in de zalen en het won toen twee Oscars. (AB/ Via Variety)