'No Time To Die' werd eerder al uitgesteld van april 2020 naar november, omdat door de coronapandemie bioscopen over de hele wereld moesten sluiten. Het moest een van de laatste grote films worden die dit jaar nog in première zou gaan.

In de 25ste Bondfilm lijkt de Britse geheim agent zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dat wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

'No Time To Die' werd eerder al uitgesteld van april 2020 naar november, omdat door de coronapandemie bioscopen over de hele wereld moesten sluiten. Het moest een van de laatste grote films worden die dit jaar nog in première zou gaan. In de 25ste Bondfilm lijkt de Britse geheim agent zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dat wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.