De film gaat over een jongeman die in de jaren dertig voet aan grond probeert te krijgen in de filmindustrie in Hollywood. De intussen al 80 jaar oude regisseur uit New York heeft sterren als Kristen Stewart, Steve Carell en Blake Lively voor de voornaamste rollen kunnen strikken.

Het is al de veertiende keer dat een film van Allen in Cannes buiten competitie wordt vertoond, zo benadrukken de organisatoren nog. Daarmee vestigt hij meteen ook een record. Het Filmfestival van Cannes vindt dit jaar plaats van 11 tot 22 mei. De voorzitter van de jury is George Miller, de regisseur van de film 'Mad Max'. (BELGA)

De film gaat over een jongeman die in de jaren dertig voet aan grond probeert te krijgen in de filmindustrie in Hollywood. De intussen al 80 jaar oude regisseur uit New York heeft sterren als Kristen Stewart, Steve Carell en Blake Lively voor de voornaamste rollen kunnen strikken.Het is al de veertiende keer dat een film van Allen in Cannes buiten competitie wordt vertoond, zo benadrukken de organisatoren nog. Daarmee vestigt hij meteen ook een record. Het Filmfestival van Cannes vindt dit jaar plaats van 11 tot 22 mei. De voorzitter van de jury is George Miller, de regisseur van de film 'Mad Max'. (BELGA)