Journalist Mikael Blomkvist (Craig) start een onderzoek naar een vrouw die veertig jaar geleden werd vermist. Hij krijgt daarbij de hulp van een jonge, rebelse computerhacker, Lisbeth Salander (Mara), die een groot geheim blijkt achter te houden.

De film is gebaseerd op het eerste deel van de millenniumtrilogie van de Zweedse auteur en journalist Stieg Larsson. De hoofdrollen in de film worden door Daniel Craig (James Bond) en Rooney Mara (The Social Network) bekleed. Ook Stellan Skarsgård, een Zweedse acteur die laatst in Lars von Triers Melancholia te zien was, heeft een rol in deze thriller.

De film wordt in januari 2012 in de bioscoop verwacht.

Bekijk de twee trailers nog eens na elkaar. De nieuwste duurt bijna vier minuten! (JH)

Trailer 2

Trailer 1

Journalist Mikael Blomkvist (Craig) start een onderzoek naar een vrouw die veertig jaar geleden werd vermist. Hij krijgt daarbij de hulp van een jonge, rebelse computerhacker, Lisbeth Salander (Mara), die een groot geheim blijkt achter te houden. De film is gebaseerd op het eerste deel van de millenniumtrilogie van de Zweedse auteur en journalist Stieg Larsson. De hoofdrollen in de film worden door Daniel Craig (James Bond) en Rooney Mara (The Social Network) bekleed. Ook Stellan Skarsgård, een Zweedse acteur die laatst in Lars von Triers Melancholia te zien was, heeft een rol in deze thriller. De film wordt in januari 2012 in de bioscoop verwacht. Bekijk de twee trailers nog eens na elkaar. De nieuwste duurt bijna vier minuten! (JH) Trailer 2Trailer 1