De nieuwe trailer van de actiefilm Fast & Furious 6 staat online. Begin februari was er al een korte trailer te zien tijdens de Superbowl en iets later verscheen ook een langere versie op het internet. De nieuwe trailer bevat nieuwe scènes.

De eerste Fast & Furious dateert van 2001. De vorige film uit de reeks, Fast Five, kwam twee jaar geleden in de zalen. De hele reeks bracht tot nu toe al meer dan 1,1 miljard euro op. Universal Studios is de distributeur van de films. Fast & Furious had volgens velen een impact op de tuningwereld. Sinds de eerste film uitkwam, nam het aantal tuners fel toe. Steeds meer mensen gaven hun wagen een eigen touch.

In de zesde film van de reeks spelen veel ouwe getrouwen mee, van Paul Walker tot Vin Diesel. In de trailer is ook een nieuw personage te zien: Jessica 'JJ' Jameson, gespeeld door Gina Carano. De film gaat bij ons op 22 mei in première. (CM)

De nieuwe trailer van de actiefilm Fast & Furious 6 staat online. Begin februari was er al een korte trailer te zien tijdens de Superbowl en iets later verscheen ook een langere versie op het internet. De nieuwe trailer bevat nieuwe scènes. De eerste Fast & Furious dateert van 2001. De vorige film uit de reeks, Fast Five, kwam twee jaar geleden in de zalen. De hele reeks bracht tot nu toe al meer dan 1,1 miljard euro op. Universal Studios is de distributeur van de films. Fast & Furious had volgens velen een impact op de tuningwereld. Sinds de eerste film uitkwam, nam het aantal tuners fel toe. Steeds meer mensen gaven hun wagen een eigen touch. In de zesde film van de reeks spelen veel ouwe getrouwen mee, van Paul Walker tot Vin Diesel. In de trailer is ook een nieuw personage te zien: Jessica 'JJ' Jameson, gespeeld door Gina Carano. De film gaat bij ons op 22 mei in première. (CM)