Vele Marvel-fanaten mogen zich vandaag in de handen wrijven: het langverwachte debuut van Spiderman - gespeeld door Tom Holland - in het universum van The Avengers is een feit. De nieuwe trailer van Captain America: Civil War toont een uitgebreide kijk op het verhaal met verscheidene nieuwe superhelden, waaronder ook Spiderman. Het wordt de langstdurende Marvel-film tot nog toe.

De meeste aandacht aangaande de trailer gaat ongetwijfeld naar Spiderman. Jarenlang weigerde Sony Pictures - de eigenaar van alle rechten omtrent het personage - de superheld te introduceren tot het Marvel-verhaal door botsende belangen. Met de komst van Captain America: Civil War zijn de twee productiehuizen echter tot een compromis gekomen.

Gunstig voor beiden

Aanvankelijk wou Marvel Entertainment de rechten van Spiderman overkopen van Sony Pictures, maar de producers wilden geen afscheid nemen van hun geliefde superheld. Gesprekken tussen de twee productiehuizen, die al eind 2014 van start gingen, laten toe dat het personage in de Marvel-films verschijnt.

Enerzijds krijgt Sony Pictures de kans om haar Spiderman-franchise aan te prijzen, anderzijds kan Marvel Entertainment eindelijk een van de originele karakters uit The Avengers-stripreeks verwerken in hun verhaallijnen. Hiervoor ontvangt Sony Pictures een vergoeding gelijkaardig met dat van een onafhankelijke producer.

Captain America: Civil War verschijnt al in onze zalen op 27 april, zelfs voor de officiële release in de VS.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer met het debuut van Spiderman.

(JG)

Vele Marvel-fanaten mogen zich vandaag in de handen wrijven: het langverwachte debuut van Spiderman - gespeeld door Tom Holland - in het universum van The Avengers is een feit. De nieuwe trailer van Captain America: Civil War toont een uitgebreide kijk op het verhaal met verscheidene nieuwe superhelden, waaronder ook Spiderman. Het wordt de langstdurende Marvel-film tot nog toe.De meeste aandacht aangaande de trailer gaat ongetwijfeld naar Spiderman. Jarenlang weigerde Sony Pictures - de eigenaar van alle rechten omtrent het personage - de superheld te introduceren tot het Marvel-verhaal door botsende belangen. Met de komst van Captain America: Civil War zijn de twee productiehuizen echter tot een compromis gekomen.Gunstig voor beidenAanvankelijk wou Marvel Entertainment de rechten van Spiderman overkopen van Sony Pictures, maar de producers wilden geen afscheid nemen van hun geliefde superheld. Gesprekken tussen de twee productiehuizen, die al eind 2014 van start gingen, laten toe dat het personage in de Marvel-films verschijnt. Enerzijds krijgt Sony Pictures de kans om haar Spiderman-franchise aan te prijzen, anderzijds kan Marvel Entertainment eindelijk een van de originele karakters uit The Avengers-stripreeks verwerken in hun verhaallijnen. Hiervoor ontvangt Sony Pictures een vergoeding gelijkaardig met dat van een onafhankelijke producer.Captain America: Civil War verschijnt al in onze zalen op 27 april, zelfs voor de officiële release in de VS.Bekijk hieronder de nieuwe trailer met het debuut van Spiderman.(JG)