Regisseur Len Wiseman mag volgens The Hollywood Reporter na zijn passage met 'Live Free or Die Hard' een tweede keer plaatsnemen in de regisseursstoel. Voorlopig is er nog geen scenarist aangesteld, maar die zou dus een prequel moeten breien aan de vijf Die Hard-films die zich afspeelt in 1979.

Bruce Willis, die groot werd dankzij Die Hard (of je het nu een goede reeks vindt of niet), keert terug als John McClane. Maar aangezien het om een prequel gaat, zal er ook een jongere acteur nodig zijn om de rol van jonge John te vertolken. Voorlopig zijn er nog geen geruchten die ons een idee geven in welke richting het team denkt. (AB)

Regisseur Len Wiseman mag volgens The Hollywood Reporter na zijn passage met 'Live Free or Die Hard' een tweede keer plaatsnemen in de regisseursstoel. Voorlopig is er nog geen scenarist aangesteld, maar die zou dus een prequel moeten breien aan de vijf Die Hard-films die zich afspeelt in 1979. Bruce Willis, die groot werd dankzij Die Hard (of je het nu een goede reeks vindt of niet), keert terug als John McClane. Maar aangezien het om een prequel gaat, zal er ook een jongere acteur nodig zijn om de rol van jonge John te vertolken. Voorlopig zijn er nog geen geruchten die ons een idee geven in welke richting het team denkt. (AB)