Nicole Kidman zal niet te zien zijn in de erotische film Nymphomaniac. Naar verluidt zou de 45-jarige topactrice gepast hebben voor de rol nadat ze vernam dat de seksscènes die de controversiële regisseur Lars Von Trier in gedachten had, ook écht 'gespeeld' moeten worden. Dat bericht The Sun.

Volgens The Hollywood Reporter ligt het aan de timing van de opnames. Die zouden niet passen in het werkschema van de Australische schone.

Shia LaBeouf wil wel échte seks

Shia LaBeouf ziet de échte sekscènes wel zitten en steekt dat niet onder stoelen of banken. Hij zou zelfs expliciete tapes naar Von Trier verstuurd hebben om de regisseur helemaal te overtuigen van zijn capaciteiten.

Kidman die in het verleden al samenwerkte met Von Trier voor de film Dogville mag dus geschrapt worden uit de indrukwekkende cast. Onder meer Charlotte Gainsbourg en Stellan Skarsgard, die de hoofdrollen voor hun rekening nemen, Uma Thurman, Jamie Bell, Connie Nielsen, Willem Dafoe en Udo Kier zijn wel van de partij.

Lien van de Kelder, Ivan Pecnik en Michael Pas zorgen voor de Belgische inbreng.

Soft- en hardcore-versie

Aangezien de film over de seksuele ervaringen van een vrouw, van haar geboorte tot haar vijftigste, wellicht tegen verzet zal stuiten, worden twee versies uitgebracht. Een softcore-versie bestemd voor de mainstreamcinema's, en een 'harde' versie, die heel wat expliciet materiaal zal bevatten.

Een deel van de filmopnames vonden in september plaats in Gent. De release is gepland voor de eerste helft van 2013. (DB)

Nicole Kidman zal niet te zien zijn in de erotische film Nymphomaniac. Naar verluidt zou de 45-jarige topactrice gepast hebben voor de rol nadat ze vernam dat de seksscènes die de controversiële regisseur Lars Von Trier in gedachten had, ook écht 'gespeeld' moeten worden. Dat bericht The Sun.Volgens The Hollywood Reporter ligt het aan de timing van de opnames. Die zouden niet passen in het werkschema van de Australische schone.Shia LaBeouf wil wel échte seksShia LaBeouf ziet de échte sekscènes wel zitten en steekt dat niet onder stoelen of banken. Hij zou zelfs expliciete tapes naar Von Trier verstuurd hebben om de regisseur helemaal te overtuigen van zijn capaciteiten. Kidman die in het verleden al samenwerkte met Von Trier voor de film Dogville mag dus geschrapt worden uit de indrukwekkende cast. Onder meer Charlotte Gainsbourg en Stellan Skarsgard, die de hoofdrollen voor hun rekening nemen, Uma Thurman, Jamie Bell, Connie Nielsen, Willem Dafoe en Udo Kier zijn wel van de partij. Lien van de Kelder, Ivan Pecnik en Michael Pas zorgen voor de Belgische inbreng. Soft- en hardcore-versieAangezien de film over de seksuele ervaringen van een vrouw, van haar geboorte tot haar vijftigste, wellicht tegen verzet zal stuiten, worden twee versies uitgebracht. Een softcore-versie bestemd voor de mainstreamcinema's, en een 'harde' versie, die heel wat expliciet materiaal zal bevatten. Een deel van de filmopnames vonden in september plaats in Gent. De release is gepland voor de eerste helft van 2013. (DB)