In haar speech vertelde Nicole Kidman dat ze als veertienjarige de fout heeft gemaakt een rol af te slaan in een film van Jane Campion. De reden was dat ze een douchekapje moest dragen en moest zoenen met een meisje. 'Ik wilde een actrice zijn met lang, golvend haar die jongens mag kussen. Vandaag weet ik wel beter, dus Jane, als je me hoort, ik ben klaar om met een douchekap op m'n hoofd eender welke vrouw te kussen,' klonk het. De actrice voegde de daad bij het woord en gaf haar beste vriendin Naomi Watts een pakkerd.

De boodschap aan haar vrouwelijke collega's luidde als volgt: 'Laat ons risico's nemen, onze stem laten horen, het vuur dat in ons brandt eren en onze angsten negeren. Laat ons kortom onze schouders rechten en ons nooit excuseren voor wat we doen.'

Verder werden hoofd van marketing en distributie voor Warner Bros. Sue Kroll, Transparent-bedenker Jill Soloway, Scandal- en Selma-regisseur Ava DuVernay, Toni Howard en actrice Kate Mara geëerd tijdens het evenement. (LP)

In haar speech vertelde Nicole Kidman dat ze als veertienjarige de fout heeft gemaakt een rol af te slaan in een film van Jane Campion. De reden was dat ze een douchekapje moest dragen en moest zoenen met een meisje. 'Ik wilde een actrice zijn met lang, golvend haar die jongens mag kussen. Vandaag weet ik wel beter, dus Jane, als je me hoort, ik ben klaar om met een douchekap op m'n hoofd eender welke vrouw te kussen,' klonk het. De actrice voegde de daad bij het woord en gaf haar beste vriendin Naomi Watts een pakkerd. De boodschap aan haar vrouwelijke collega's luidde als volgt: 'Laat ons risico's nemen, onze stem laten horen, het vuur dat in ons brandt eren en onze angsten negeren. Laat ons kortom onze schouders rechten en ons nooit excuseren voor wat we doen.' Verder werden hoofd van marketing en distributie voor Warner Bros. Sue Kroll, Transparent-bedenker Jill Soloway, Scandal- en Selma-regisseur Ava DuVernay, Toni Howard en actrice Kate Mara geëerd tijdens het evenement. (LP)