Netflix licht een tipje van de sluier van de komedie 'Special Correspondents', die niemand minder dan Ricky Gervais regisseert.

De hoofdrol is weggelegd voor Eric Bana. De acteur vertolkt Frank, een radiojournalist die zijn carrière probeert te redden door valse oorlogsreportages te maken in een kamertje boven een Spaans restaurant in Manhattan.

Gervais zelf speelt ook mee en de rest van zijn cast bestaat uit Vera Farmiga ("Bates Motel"), Kelly Macdonald ("Boardwalk Empire"), Kevin Pollak ("The Usual Suspects"),America Ferrera ("Ugly Betty"), Raúl Castillo ("Looking") en Benjamin Bratt ("Law & Order").

Op drie juli zal de film volledig ingeblikt zijn. De première staat gepland voor 2016. (LP)

Netflix licht een tipje van de sluier van de komedie 'Special Correspondents', die niemand minder dan Ricky Gervais regisseert. De hoofdrol is weggelegd voor Eric Bana. De acteur vertolkt Frank, een radiojournalist die zijn carrière probeert te redden door valse oorlogsreportages te maken in een kamertje boven een Spaans restaurant in Manhattan. Gervais zelf speelt ook mee en de rest van zijn cast bestaat uit Vera Farmiga ("Bates Motel"), Kelly Macdonald ("Boardwalk Empire"), Kevin Pollak ("The Usual Suspects"),America Ferrera ("Ugly Betty"), Raúl Castillo ("Looking") en Benjamin Bratt ("Law & Order").Op drie juli zal de film volledig ingeblikt zijn. De première staat gepland voor 2016. (LP)