Volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes is de 31-jarige Natalie Portman de meest lucratieve ster. De Amerikaanse actrice voert de lijst aan van 'Best actors for the buck'. Kirsten Stewart prijkt op de tweede plaats. Dat meldt de redactie.

De lijst werd berekend op basis van de lonen van de acteurs en de bedragen in hun films in laatje brachten. Er werd geen rekening gehouden met bijrollen en animatiefilms. Zo schat Forbes dat Portman voor elke euro die zij betaald kreeg er 31 euro wist van te maken. De actrice schitterende onder meer in 'Black swan', 'No strings attached' en 'Your highness'.

Op nummer 2 in de lijst prijkt Kirsten Stewart ('Twilight', 'Snow White and the huntsman'). Zij is goed voor 30 euro omzet. De top 5 wordt vervolledigd door drie acteurs: Shia LaBeouf ('Transformers'), Robert Pattinson ('Twilight', 'Water for elephants') en Daniel Radcliffe ('Harry Potter'). (RDM)

Volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes is de 31-jarige Natalie Portman de meest lucratieve ster. De Amerikaanse actrice voert de lijst aan van 'Best actors for the buck'. Kirsten Stewart prijkt op de tweede plaats. Dat meldt de redactie. De lijst werd berekend op basis van de lonen van de acteurs en de bedragen in hun films in laatje brachten. Er werd geen rekening gehouden met bijrollen en animatiefilms. Zo schat Forbes dat Portman voor elke euro die zij betaald kreeg er 31 euro wist van te maken. De actrice schitterende onder meer in 'Black swan', 'No strings attached' en 'Your highness'. Op nummer 2 in de lijst prijkt Kirsten Stewart ('Twilight', 'Snow White and the huntsman'). Zij is goed voor 30 euro omzet. De top 5 wordt vervolledigd door drie acteurs: Shia LaBeouf ('Transformers'), Robert Pattinson ('Twilight', 'Water for elephants') en Daniel Radcliffe ('Harry Potter'). (RDM)