In 2012 is het honderd jaar geleden dat de Titanic (in het echt, niet in de bioscoophit) op een onzachte manier met een ijsberg in aanraking kwam. Ter gelegenheid van deze verjaardag plant James Cameron een heruitgave van de film in 3D.

Ook het recentelijk bekroonde Avatar is volgens Cameron nu al aan een heropleving toe. De regisseur belooft officieel nog niets, maar maakte wel al duidelijk dat hij bijzonder graag de monsterhit terug in de bioscoopzalen zou krijgen, dit in een (nog) langere versie.

Op deze manier stort James Cameron zich niet enkel terug op het 3D-avontuur, maar wil de man klaarblijkelijk ook nog wat extra munt slaan uit zijn kaskrakers. Naar eigen zeggen werd de film Avatar 'te vroeg uit de bioscopen gebonjourd door de komst van Alice in Wonderland' en passeerde het zo net de grens van de 3 miljard dollar niet. Bij deze gebeurt dit misschien wel met een heruitgave.

Of iedereen even razend enthousiast uitkijkt naar de verlengde Avatar of om Leo en Kate in Titanic nu ook eens in 3D tegen de wind in te zien spuwen, dat valt nog af te wachten. Voorziet u ons alvast al van uw eigenste ongezouten mening over de heruitgaves? Bedankt!

De trailer van Avatar kunt u hieronder nog eens opnieuw bekijken.

Elisah Vandaele

In 2012 is het honderd jaar geleden dat de Titanic (in het echt, niet in de bioscoophit) op een onzachte manier met een ijsberg in aanraking kwam. Ter gelegenheid van deze verjaardag plant James Cameron een heruitgave van de film in 3D. Ook het recentelijk bekroonde Avatar is volgens Cameron nu al aan een heropleving toe. De regisseur belooft officieel nog niets, maar maakte wel al duidelijk dat hij bijzonder graag de monsterhit terug in de bioscoopzalen zou krijgen, dit in een (nog) langere versie. Op deze manier stort James Cameron zich niet enkel terug op het 3D-avontuur, maar wil de man klaarblijkelijk ook nog wat extra munt slaan uit zijn kaskrakers. Naar eigen zeggen werd de film Avatar 'te vroeg uit de bioscopen gebonjourd door de komst van Alice in Wonderland' en passeerde het zo net de grens van de 3 miljard dollar niet. Bij deze gebeurt dit misschien wel met een heruitgave. Of iedereen even razend enthousiast uitkijkt naar de verlengde Avatar of om Leo en Kate in Titanic nu ook eens in 3D tegen de wind in te zien spuwen, dat valt nog af te wachten. Voorziet u ons alvast al van uw eigenste ongezouten mening over de heruitgaves? Bedankt! De trailer van Avatar kunt u hieronder nog eens opnieuw bekijken.Elisah Vandaele