In een interview met de Daily Beast vertelt Morgan Freeman openhartig over zijn gebruik van marihuana voor medicinale redenen. 'Hoe ik het gebruik? Ik eet het, drink het, rook het en snuif het,' klinkt het.

Na een ernstig ongeluk moest Freeman vier uur onder het mes. Hij overleefde de ingreep, maar heeft last van blijvende pijn aan de zenuwen van zijn linkerhand. Die pijn probeert hij te verzachten met cannabis. 'Legaliseren is de oplossing voor mensen die verschrikkelijke pijn moeten ondergaan,' aldus de acteur. (LP)

In een interview met de Daily Beast vertelt Morgan Freeman openhartig over zijn gebruik van marihuana voor medicinale redenen. 'Hoe ik het gebruik? Ik eet het, drink het, rook het en snuif het,' klinkt het. Na een ernstig ongeluk moest Freeman vier uur onder het mes. Hij overleefde de ingreep, maar heeft last van blijvende pijn aan de zenuwen van zijn linkerhand. Die pijn probeert hij te verzachten met cannabis. 'Legaliseren is de oplossing voor mensen die verschrikkelijke pijn moeten ondergaan,' aldus de acteur. (LP)