Gek, want na de derde film, Dark Of The Moon, liet Bay uitschijnen dat dit zijn laatste Transformers zou worden. Maar er zou een nieuwe richting ingeslagen worden met de vierde film. "De vierde Transformers zal meer een reboot zijn", beloofde de producer. "Maar wat die reboot zal inhouden weten we zelf nog niet." Dat de Transformers-franchise een schijnbaar oneindige bron van inkomsten biedt - Dark of The Moon bracht 1 miljard dollar in het laatje - zal de keuze van Bay ook wel beïnvloed hebben.

Hoewel de drie films heel wat critici hadden mogen we dus met zekerheid een vierde film verwachten. Nadat Megan Fox niet mocht meedoen in de derde film, nadat ze Michael Bay met een nazi vergeleek, moet u voor de vierde geen Shia Labeouf verwachten. Er zal dus een nieuwe hoofdrolspeler zijn en heel wat nieuwe robots. De film zou in de VS uitkomen op 29 juni 2014. (JV)

Gek, want na de derde film, Dark Of The Moon, liet Bay uitschijnen dat dit zijn laatste Transformers zou worden. Maar er zou een nieuwe richting ingeslagen worden met de vierde film. "De vierde Transformers zal meer een reboot zijn", beloofde de producer. "Maar wat die reboot zal inhouden weten we zelf nog niet." Dat de Transformers-franchise een schijnbaar oneindige bron van inkomsten biedt - Dark of The Moon bracht 1 miljard dollar in het laatje - zal de keuze van Bay ook wel beïnvloed hebben. Hoewel de drie films heel wat critici hadden mogen we dus met zekerheid een vierde film verwachten. Nadat Megan Fox niet mocht meedoen in de derde film, nadat ze Michael Bay met een nazi vergeleek, moet u voor de vierde geen Shia Labeouf verwachten. Er zal dus een nieuwe hoofdrolspeler zijn en heel wat nieuwe robots. De film zou in de VS uitkomen op 29 juni 2014. (JV)