Michael Arndt gaat het scenario voor 'Star Wars: Episode VII' schrijven. Dat meldt de site van Star Wars.

Arndt, zelf een grote Star Wars-fan, heeft al veel succes gekend: hij won in 2007 een Oscar voor zijn scenario voor 'Little Miss Sunshine'. In 2010 werd hij opnieuw genomineerd, dit keer voor zijn script voor 'Toy Story 3'. Hij heeft ook meegeschreven aan 'The Hunger Games: Catching Fire'.

Disney kondigde al eerder aan dat ze nieuwe Star Wars-films wilde maken. Het bedrijf had toen net Lucasfilm, het productiehuis van George Lucas, gekocht voor meer dan 3 miljard euro. George Lucas zal Disney adviseren, maar zal geen grote rol meer spelen in het maken van de films.

'Star Wars: Episode VII', die de eerste film van een nieuwe trilogie moet worden, wordt in 2015 verwacht. Wie de film gaat regisseren, is nog niet bekend. (JV)

Michael Arndt gaat het scenario voor 'Star Wars: Episode VII' schrijven. Dat meldt de site van Star Wars. Arndt, zelf een grote Star Wars-fan, heeft al veel succes gekend: hij won in 2007 een Oscar voor zijn scenario voor 'Little Miss Sunshine'. In 2010 werd hij opnieuw genomineerd, dit keer voor zijn script voor 'Toy Story 3'. Hij heeft ook meegeschreven aan 'The Hunger Games: Catching Fire'. Disney kondigde al eerder aan dat ze nieuwe Star Wars-films wilde maken. Het bedrijf had toen net Lucasfilm, het productiehuis van George Lucas, gekocht voor meer dan 3 miljard euro. George Lucas zal Disney adviseren, maar zal geen grote rol meer spelen in het maken van de films. 'Star Wars: Episode VII', die de eerste film van een nieuwe trilogie moet worden, wordt in 2015 verwacht. Wie de film gaat regisseren, is nog niet bekend. (JV)