MGM is aan het onderhandelen met BermanBraun's Gail Berman and Lloyd Braun over hun animatiefilm over de Addams Family. Pamela Pettler, gekend van 'Corpse Bride' en 'Monster House' is aangesteld om het screenplay te schrijven.
De Addams Family kende al vele incarnaties, maar ontsproot oorspronkelijk aan het brein van Charles Addams die een reeks cartoons tekende over de griezelig grappige familie. Hij publiceerde zijn cartoons in The New Yorker tussen 1938 en 1988. Echt populair werden de personages pas dankzij de ABC televisiereeks in de jaren zestig. Hierop volgden nog heel wat andere series, films, musicals en computerspelen. Vooral de filmversie uit 1991 met Anjelica Huston en Christina Ricci en de vervolgfilm uit 1993 staan op ieders netvlies gebrand.

Er was sprake van een stop-motion versie van de hand van Tim Burton, maar die plannen werden weer opgeborgen. (LP)

MGM is aan het onderhandelen met BermanBraun's Gail Berman and Lloyd Braun over hun animatiefilm over de Addams Family. Pamela Pettler, gekend van 'Corpse Bride' en 'Monster House' is aangesteld om het screenplay te schrijven. De Addams Family kende al vele incarnaties, maar ontsproot oorspronkelijk aan het brein van Charles Addams die een reeks cartoons tekende over de griezelig grappige familie. Hij publiceerde zijn cartoons in The New Yorker tussen 1938 en 1988. Echt populair werden de personages pas dankzij de ABC televisiereeks in de jaren zestig. Hierop volgden nog heel wat andere series, films, musicals en computerspelen. Vooral de filmversie uit 1991 met Anjelica Huston en Christina Ricci en de vervolgfilm uit 1993 staan op ieders netvlies gebrand. Er was sprake van een stop-motion versie van de hand van Tim Burton, maar die plannen werden weer opgeborgen. (LP)