Matthew McConaughy mag zijn fysicaboeken terug boven halen, want hij speelt de hoofdrol in 'Interstellar', de nieuwe sciencefictionfilm van Christopher Nolan. De Texaanse acteur vertolkt een wetenschapper, die op een ruimtereis onderneemt, op zoek naar nieuwe wetenschappelijke kennis. De film zou uitkomen op 7 november 2014.

Nolan's broer Jonathan schreef het scenario van de film en de producer is Steven Spielberg, die eerst nog werd getipt als regisseur.Voor Christopher Nolan is de film het eerste project na het slotakkoord van de succesvolle 'Dark Knight'-trilogie.

'Interstellar' is de eerste blockbuster voor McConaughey in een lange tijd. Na enkele minder geslaagde romantische komedies, maakte hij vorig jaar een comeback met films zoals 'Magic Mike', 'Killer Joe' en 'Bernie'. De acteur heeft, buiten 'Interstellar', nog drie andere projecten in zijn agenda staan, waaronder 'The Wolf of Wall Street' van Martin Scorsese. (XVdL)

Killer Joe (2012)

Matthew McConaughy mag zijn fysicaboeken terug boven halen, want hij speelt de hoofdrol in 'Interstellar', de nieuwe sciencefictionfilm van Christopher Nolan. De Texaanse acteur vertolkt een wetenschapper, die op een ruimtereis onderneemt, op zoek naar nieuwe wetenschappelijke kennis. De film zou uitkomen op 7 november 2014. Nolan's broer Jonathan schreef het scenario van de film en de producer is Steven Spielberg, die eerst nog werd getipt als regisseur.Voor Christopher Nolan is de film het eerste project na het slotakkoord van de succesvolle 'Dark Knight'-trilogie. 'Interstellar' is de eerste blockbuster voor McConaughey in een lange tijd. Na enkele minder geslaagde romantische komedies, maakte hij vorig jaar een comeback met films zoals 'Magic Mike', 'Killer Joe' en 'Bernie'. De acteur heeft, buiten 'Interstellar', nog drie andere projecten in zijn agenda staan, waaronder 'The Wolf of Wall Street' van Martin Scorsese. (XVdL) Killer Joe (2012)