Volgens The Hollywood Reporter zijn scenarist William Monahan en 'Goodfellas'-regisseur Martin Scorsese een remake aan het maken van 'The Gambler' uit 1974. In de originele versie speelt James Caan een professor Engels met een gokverslaving die geleidelijk aan uit de hand loopt.

Het tweetal, Monahan en Scorsese, wil voor dit nieuwe project graag in zee gaan met Leonardo DiCaprio. Na 'Shutter Island' (2010), 'The Departed' (2006), 'The Aviator' (2004) en 'Gangs of New York' (2002) zou dit al de vijfde Scorsesefilm zijn waarin acteur Leonardo Dicaprio de hoofdrol speelt. Of de samenwerking er uiteindelijk zal komen valt nog even af te wachten; DiCaprio heeft het nieuws namelijk nog niet officieel bevestigd. Wellicht zal 'Silence', een film van Scorsese over christelijke missionarissen in het Japan van de 17de eeuw, nog voor 'The Gambler' in de zalen verschijnen.

Hugo, de laatste nieuwe van Martin Scorsese zonder DiCaprio én eerste Scorsesefilm in 3D, gaat deze kerst in première. De film, waarin een weesjongetje in een Parijs treinstation centraal staat, verschijnt op 21 december bij ons in de zalen.

(NM)

Volgens The Hollywood Reporter zijn scenarist William Monahan en 'Goodfellas'-regisseur Martin Scorsese een remake aan het maken van 'The Gambler' uit 1974. In de originele versie speelt James Caan een professor Engels met een gokverslaving die geleidelijk aan uit de hand loopt. Het tweetal, Monahan en Scorsese, wil voor dit nieuwe project graag in zee gaan met Leonardo DiCaprio. Na 'Shutter Island' (2010), 'The Departed' (2006), 'The Aviator' (2004) en 'Gangs of New York' (2002) zou dit al de vijfde Scorsesefilm zijn waarin acteur Leonardo Dicaprio de hoofdrol speelt. Of de samenwerking er uiteindelijk zal komen valt nog even af te wachten; DiCaprio heeft het nieuws namelijk nog niet officieel bevestigd. Wellicht zal 'Silence', een film van Scorsese over christelijke missionarissen in het Japan van de 17de eeuw, nog voor 'The Gambler' in de zalen verschijnen. Hugo, de laatste nieuwe van Martin Scorsese zonder DiCaprio én eerste Scorsesefilm in 3D, gaat deze kerst in première. De film, waarin een weesjongetje in een Parijs treinstation centraal staat, verschijnt op 21 december bij ons in de zalen. (NM)