Cottillard, Oscarwinnares voor haar rol van Edith Piaf in 'La Vie En Rose' en leading lady in de meeste blockbusters van de afgelopen jaren, zal de hoofdrol vertolken in de nieuwste filmadaptie van Shakespears klassieker. Ze zal aan de zijde spelen van Prometheus- en Inglourious Basterds-acteur Michael Fassbender. Nathalie Portman, tevens Oscarwinnares voor haar rol in 'Black Swan', moest noodgedwongen verstek geven wegens haar regiedebuut 'A Tale Of Love And Darkness'.

Macbeth wordt gemaakt door dezelfde producenten van 'The King's Speech' en 'Shame'. De preproductie begint in januari 2014, wanneer de film precies op het grote doek zal verschijnen is nog onzeker. (QSS)

Cottillard, Oscarwinnares voor haar rol van Edith Piaf in 'La Vie En Rose' en leading lady in de meeste blockbusters van de afgelopen jaren, zal de hoofdrol vertolken in de nieuwste filmadaptie van Shakespears klassieker. Ze zal aan de zijde spelen van Prometheus- en Inglourious Basterds-acteur Michael Fassbender. Nathalie Portman, tevens Oscarwinnares voor haar rol in 'Black Swan', moest noodgedwongen verstek geven wegens haar regiedebuut 'A Tale Of Love And Darkness'. Macbeth wordt gemaakt door dezelfde producenten van 'The King's Speech' en 'Shame'. De preproductie begint in januari 2014, wanneer de film precies op het grote doek zal verschijnen is nog onzeker. (QSS)