Weiner schreef het script van 'You Are Here' acht jaar geleden in de periode dat hij in het schrijversteam zat van de HBO-serie 'The Sopranos'. Toen 'The Sopranos' ermee ophield en niemand geïnteresseerd bleek te zijn in 'You Are Here' besliste Weiner om 'Mad Men' uit de grond te stampen.

Dankzij het succes van de serie rond reclameman Don Draper vond Weiner nu wel producers die zijn eerste film willen financieren. 'You Are Here' draait rond twee beste vrienden wiens relatie verandert wanneer een van hen een grote som geld erft.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Owen Wilson en Zach Galifianakis. Ook Amy Poehler ('Parks And Recreation') zal een rolletje spelen in het regiedebuut van Weiner. (BW)

Weiner schreef het script van 'You Are Here' acht jaar geleden in de periode dat hij in het schrijversteam zat van de HBO-serie 'The Sopranos'. Toen 'The Sopranos' ermee ophield en niemand geïnteresseerd bleek te zijn in 'You Are Here' besliste Weiner om 'Mad Men' uit de grond te stampen. Dankzij het succes van de serie rond reclameman Don Draper vond Weiner nu wel producers die zijn eerste film willen financieren. 'You Are Here' draait rond twee beste vrienden wiens relatie verandert wanneer een van hen een grote som geld erft. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Owen Wilson en Zach Galifianakis. Ook Amy Poehler ('Parks And Recreation') zal een rolletje spelen in het regiedebuut van Weiner. (BW)