Rastalenten Marion Cotillard en Michael Fassbender zijn de twee topnamen in de cast van de nieuwe verfilming van Shakespeare's beroemde theaterstuk.

'Macbeth' speelt zich af in het middeleeuwse Schotland. De trailer is een visueel pareltje, impressief ook, en toont krachtpatser Fassbender in een getormenteerde titelrol die met zijn troepen aan het front zijn slag thuis haalt. Wat volgt is een hevige strijd om het koningschap, aangewakkerd door drie heksen die hem de troonzetel voorspellen.

In de aanloop naar de opnames, snoepte Marion Cotillard de gegeerde rol van Lady Macbeth af van Natalie Portman. Portman moest in extremis afhaken wegens haar regiedebuut 'A Tale Of Love And Darkness'.

Deze epische versie van de klassieker, geregisseerd door Justin Kurzek, kreeg Shakespeare's originele dialogen en belooft veel spektakel. In Cannes maakte de film indruk en werd hij met lovende kritieken onthaald. (DB)

Rastalenten Marion Cotillard en Michael Fassbender zijn de twee topnamen in de cast van de nieuwe verfilming van Shakespeare's beroemde theaterstuk. 'Macbeth' speelt zich af in het middeleeuwse Schotland. De trailer is een visueel pareltje, impressief ook, en toont krachtpatser Fassbender in een getormenteerde titelrol die met zijn troepen aan het front zijn slag thuis haalt. Wat volgt is een hevige strijd om het koningschap, aangewakkerd door drie heksen die hem de troonzetel voorspellen.In de aanloop naar de opnames, snoepte Marion Cotillard de gegeerde rol van Lady Macbeth af van Natalie Portman. Portman moest in extremis afhaken wegens haar regiedebuut 'A Tale Of Love And Darkness'. Deze epische versie van de klassieker, geregisseerd door Justin Kurzek, kreeg Shakespeare's originele dialogen en belooft veel spektakel. In Cannes maakte de film indruk en werd hij met lovende kritieken onthaald. (DB)