Altijd een 'verademing' als de vrouw, meestal vastgehouden in penibele omstandigheden, alsnog op het nippertje door de man wordt bevrijd uit de handen van De Slechterik. Dat wordt niet zelden voorafgegaan door een simpele, soms kurkdroge, maar altijd gedetermineerde 'Let her go'.

Richard Gere, Tom Cruise, Nicolas Cage, Johnny Depp, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger (uiteraard), Jean-Claude Van Damme (uiteraard), 'Rambo' (uiteraard) ... allemaal schreeuwden ze op het witte doek de heroïsche zin uit, de ene al wat zenuwachtiger dan de andere. Dat toont deze, bij momenten hilarische compilatie van The Huffington Post. (DB)

Altijd een 'verademing' als de vrouw, meestal vastgehouden in penibele omstandigheden, alsnog op het nippertje door de man wordt bevrijd uit de handen van De Slechterik. Dat wordt niet zelden voorafgegaan door een simpele, soms kurkdroge, maar altijd gedetermineerde 'Let her go'. Richard Gere, Tom Cruise, Nicolas Cage, Johnny Depp, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger (uiteraard), Jean-Claude Van Damme (uiteraard), 'Rambo' (uiteraard) ... allemaal schreeuwden ze op het witte doek de heroïsche zin uit, de ene al wat zenuwachtiger dan de andere. Dat toont deze, bij momenten hilarische compilatie van The Huffington Post. (DB)