De heren werkten ondertussen al samen bij vijf filmprojecten: 'Gangs of New York', 'The Aviator', 'The Departed', 'Shutter Island' en 'The Wolf of Wall Street', die vorige week in de zaal kwam. De organisator van het filmfestival, Roger Durling, stelt dat 'de samenwerking tussen Scorsese en DiCaprio ondertussen al legendarisch is'. Hij maakt de vergelijking met andere iconische tandems als John Ford en John Wayne, Fellini en Mastroianni en ook Scorsese en De Niro.

De Cinema Vanguard Award erkent mensen die 'hun eigen pad bewandelen, artistieke risico's nemen én een unieke bijdrage leveren aan de filmwereld. Het filmfestival van Santa Barbara vindt plaats van 30 januari tot 9 februari. (AB)

De heren werkten ondertussen al samen bij vijf filmprojecten: 'Gangs of New York', 'The Aviator', 'The Departed', 'Shutter Island' en 'The Wolf of Wall Street', die vorige week in de zaal kwam. De organisator van het filmfestival, Roger Durling, stelt dat 'de samenwerking tussen Scorsese en DiCaprio ondertussen al legendarisch is'. Hij maakt de vergelijking met andere iconische tandems als John Ford en John Wayne, Fellini en Mastroianni en ook Scorsese en De Niro.De Cinema Vanguard Award erkent mensen die 'hun eigen pad bewandelen, artistieke risico's nemen én een unieke bijdrage leveren aan de filmwereld. Het filmfestival van Santa Barbara vindt plaats van 30 januari tot 9 februari. (AB)