Wes Anderson en Owen Wilson zijn vaste klanten bij het koffiehuis Cosmic Cup in Dallas. Het duo was erg gecharmeerd door Kumar Pallana, de vader van de uitbater, en boden hem prompt een rol aan in hun debuut Bottle Rocket. Niet meteen de meest conventionele manier om in de filmwereld gelanceerd te worden, maar Anderson en Pallana zijn dan ook niet de meest clichéfiguren uit Hollywood.

Echt acteren kunnen we zijn optredens in de films van Anderson ook niet meteen noemen aangezien zijn rol er meestal in bestond om de stille sidekick van een van de hoofdpersonages te vertolken. Niettemin werden zijn bijdragen altijd zeer gesmaakt en werd hij al snel ook gevraagd door andere regisseurs om mee te spelen in hun films.

Wij lijsten voor u de drie meest memorabele optredens in films door Kumar Pallana op:

Kumar als Pagoda in The Royal Tenenbaums


Kumar is in de war in Bottle Rocket

'Best play ever man!' Mr. Littlejeans herkent talent wanneer hij het ziet

(LP)

Wes Anderson en Owen Wilson zijn vaste klanten bij het koffiehuis Cosmic Cup in Dallas. Het duo was erg gecharmeerd door Kumar Pallana, de vader van de uitbater, en boden hem prompt een rol aan in hun debuut Bottle Rocket. Niet meteen de meest conventionele manier om in de filmwereld gelanceerd te worden, maar Anderson en Pallana zijn dan ook niet de meest clichéfiguren uit Hollywood. Echt acteren kunnen we zijn optredens in de films van Anderson ook niet meteen noemen aangezien zijn rol er meestal in bestond om de stille sidekick van een van de hoofdpersonages te vertolken. Niettemin werden zijn bijdragen altijd zeer gesmaakt en werd hij al snel ook gevraagd door andere regisseurs om mee te spelen in hun films. Wij lijsten voor u de drie meest memorabele optredens in films door Kumar Pallana op: Kumar als Pagoda in The Royal Tenenbaums Kumar is in de war in Bottle Rocket 'Best play ever man!' Mr. Littlejeans herkent talent wanneer hij het ziet(LP)