'Alles voor Lena' is het regiedebuut van Lukas Bossuyt. Het filmverhaal, over een professor die via e-mails naar het verleden bepaalde voorvallen wil verhinderen (zoals het ongeval dat zijn geliefde verlamde toen ze nog kind was), kon acteurs Matteo Simoni en Koen De Graeve overhalen om mee te stappen in het project. De opnames gaan op 4 augustus van start. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bossuyt liep filmschool aan de London Film School, werkte als scenarist in een aantal Vlaamse tv-reeksen en regisseerde commercials. Hij heeft ook het script en de regie van de kortfilms Strawberry Flavour en Elisabeth op zijn actief. Voor zijn debuutfilm - met een scifi-touch - kan hij met Simoni (Safety First, Marina), De Graeve (De Helaasheid der Dingen, Van Vlees en Bloed) én Robrecht Vanden Thoren (Hasta La Vista) rekenen op talentvolle Vlaamse acteurs. (DB)

'Alles voor Lena' is het regiedebuut van Lukas Bossuyt. Het filmverhaal, over een professor die via e-mails naar het verleden bepaalde voorvallen wil verhinderen (zoals het ongeval dat zijn geliefde verlamde toen ze nog kind was), kon acteurs Matteo Simoni en Koen De Graeve overhalen om mee te stappen in het project. De opnames gaan op 4 augustus van start. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.Bossuyt liep filmschool aan de London Film School, werkte als scenarist in een aantal Vlaamse tv-reeksen en regisseerde commercials. Hij heeft ook het script en de regie van de kortfilms Strawberry Flavour en Elisabeth op zijn actief. Voor zijn debuutfilm - met een scifi-touch - kan hij met Simoni (Safety First, Marina), De Graeve (De Helaasheid der Dingen, Van Vlees en Bloed) én Robrecht Vanden Thoren (Hasta La Vista) rekenen op talentvolle Vlaamse acteurs. (DB)