De Merit Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Association of Communication Companies (ACC) en Media Marketing.
Dit jaar nemen de Focus-bijlagen van Knack en Le Vif het op tegen VT4 en de RTBF-radio's in de categorie 'Medium van het Jaar'.

Naast 'Medium van het Jaar' maken Belgische media en adverteerders ook kans op de titel 'Agency of the Year', 'Campagne van het Jaar', 'Creative(s) of the Year' en 'Self Promotion'.
De genomineerden worden jaarlijks samengesteld door een jury bestaande uit de redactie van Media Marketing en vier vertegenwoordigers van de ACC.

De Merit Awards Night vindt dit jaar plaats op 28 januari in de Brusselse Fuse. De uitreiking wordt afgesloten met een DJ-set van Röyksopp.

www.meritawards2010.be/

Andreas Ilegems

De Merit Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Association of Communication Companies (ACC) en Media Marketing. Dit jaar nemen de Focus-bijlagen van Knack en Le Vif het op tegen VT4 en de RTBF-radio's in de categorie 'Medium van het Jaar'. Naast 'Medium van het Jaar' maken Belgische media en adverteerders ook kans op de titel 'Agency of the Year', 'Campagne van het Jaar', 'Creative(s) of the Year' en 'Self Promotion'. De genomineerden worden jaarlijks samengesteld door een jury bestaande uit de redactie van Media Marketing en vier vertegenwoordigers van de ACC. De Merit Awards Night vindt dit jaar plaats op 28 januari in de Brusselse Fuse. De uitreiking wordt afgesloten met een DJ-set van Röyksopp.www.meritawards2010.be/ Andreas Ilegems