Wat hebben Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, Udo Kier en Stellan + Alexander Skarsgaard met elkaar gemeen? Ze zijn binnenkort met z'n allen te zien in Melancholia, de nieuwe prent van Deense filmheld Lars von Trier.

Melancholia wordt een psychologische sci-fi rampenfilm, waarin mensen moeten omgaan met de ondergang van deze aardkloot. In een persconferentie heeft von Trier overigens nog het volgende gelost: 'No more happy endings!'. Dat klinkt alvast veelbelovend.

Melancholia wordt op Europese bodem gefilmd en dat met een budget van 7 miljoen euro. Voor meer details houden we u op de hoogte. Bekijk hieronder alvast een sneak preview van wat de film zou moeten worden. Bizar? Allerminst!

Elisah Vandaele

Wat hebben Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, Udo Kier en Stellan + Alexander Skarsgaard met elkaar gemeen? Ze zijn binnenkort met z'n allen te zien in Melancholia, de nieuwe prent van Deense filmheld Lars von Trier. Melancholia wordt een psychologische sci-fi rampenfilm, waarin mensen moeten omgaan met de ondergang van deze aardkloot. In een persconferentie heeft von Trier overigens nog het volgende gelost: 'No more happy endings!'. Dat klinkt alvast veelbelovend. Melancholia wordt op Europese bodem gefilmd en dat met een budget van 7 miljoen euro. Voor meer details houden we u op de hoogte. Bekijk hieronder alvast een sneak preview van wat de film zou moeten worden. Bizar? Allerminst!Elisah Vandaele