In een artikel op de website BuzzFeed beweerde acteur Anthony Rapp dat Kevin Spacey hem destijds uitnodigde voor een feestje, en op het einde van de avond Rapp op het bed legde en bovenop hem klom omdat hij seks met hem wilde hebben.

'Tot op vandaag kan ik met m'n hoofd niet bij zo veel aspecten ervan. Het is gewoon zo verwarrend voor mij', vertelde Rapp aan BuzzFeed.

De toen 14-jarige Rapp acteerde op het moment van de gebeurtenissen samen met de toen 26-jarige Spacey op Broadway. 'Ik kwam naar buiten met mijn verhaal, staande op de schouders van de vele moedige vrouwen en mannen die hun stem lieten horen', tweette Rapp na de publicatie van het artikel. 'Alles wat ik wilde zeggen over mijn ervaring staat in dat artikel, en voorlopig heb ik er niet meer over te zeggen', voegde hij toe.

Spacey reageerde zondagavond nog op de beschuldigingen met een boodschap op Twitter. Hij zegt veel respect te hebben voor Anthony Rapp als acteur, en zich het voorval niet te herinneren. 'Maar als ik me gedroeg zoals hij beschrijft, ben ik hem de meest oprechte verontschuldigingen verschuldigd voor wat erg ongepast dronken gedrag zou geweest zijn', schreef Spacey.

Het voorval zette hem aan om ook publiekelijk iets te zeggen over zijn geaardheid. 'Zoals degenen die het dichtst bij mij staan weten, heb ik in mijn leven relaties gehad met zowel mannen als vrouwen. Ik heb in mijn leven gehouden van en romantische ontmoetingen gehad met mannen, en kies er nu voor om te leven als een homoseksuele man', voegde hij toe.

In een artikel op de website BuzzFeed beweerde acteur Anthony Rapp dat Kevin Spacey hem destijds uitnodigde voor een feestje, en op het einde van de avond Rapp op het bed legde en bovenop hem klom omdat hij seks met hem wilde hebben.'Tot op vandaag kan ik met m'n hoofd niet bij zo veel aspecten ervan. Het is gewoon zo verwarrend voor mij', vertelde Rapp aan BuzzFeed.De toen 14-jarige Rapp acteerde op het moment van de gebeurtenissen samen met de toen 26-jarige Spacey op Broadway. 'Ik kwam naar buiten met mijn verhaal, staande op de schouders van de vele moedige vrouwen en mannen die hun stem lieten horen', tweette Rapp na de publicatie van het artikel. 'Alles wat ik wilde zeggen over mijn ervaring staat in dat artikel, en voorlopig heb ik er niet meer over te zeggen', voegde hij toe. Spacey reageerde zondagavond nog op de beschuldigingen met een boodschap op Twitter. Hij zegt veel respect te hebben voor Anthony Rapp als acteur, en zich het voorval niet te herinneren. 'Maar als ik me gedroeg zoals hij beschrijft, ben ik hem de meest oprechte verontschuldigingen verschuldigd voor wat erg ongepast dronken gedrag zou geweest zijn', schreef Spacey.Het voorval zette hem aan om ook publiekelijk iets te zeggen over zijn geaardheid. 'Zoals degenen die het dichtst bij mij staan weten, heb ik in mijn leven relaties gehad met zowel mannen als vrouwen. Ik heb in mijn leven gehouden van en romantische ontmoetingen gehad met mannen, en kies er nu voor om te leven als een homoseksuele man', voegde hij toe.