De cast van Horrible Bosses is compleet. De nieuwe Seth Gordon-film is officieel in de maak. In de ''workplace murder comedy'' beramen drie collega's snode plannen om hun oversten van het leven te beroven omdat die hun succes in de weg zouden staan.

De CEO's van dienst zijn Jennifer Aniston, Colin Farrell en Kevin Spacey. Laatstgenoemde kruipt in de huid van een meester-manipulator die iedereen zonder al te veel problemen rond zijn vinger windt. Voor de rol van Spacey werd ook gepraat met Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman en Jeff Bridges maar uiteindelijk ging Spacey met de job aan de haal.

Spelen ook in Horrible Bosses: Jason Bateman (Arrested Development), Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) en Jason Sudiekis (Going the Distance). Jamie Foxx is ook van de partij, en dit in de rol van 'Motherfucker Jones'.

Horrible Bosses werd geschreven door John Francis Daley, Jonathan M Goldstein en Michael Markowitz en komt in de Belgische zalen in augustus 2011.

Hieronder Kevin Spacey in American Beauty

Elisah Vandaele

De cast van Horrible Bosses is compleet. De nieuwe Seth Gordon-film is officieel in de maak. In de ''workplace murder comedy'' beramen drie collega's snode plannen om hun oversten van het leven te beroven omdat die hun succes in de weg zouden staan. De CEO's van dienst zijn Jennifer Aniston, Colin Farrell en Kevin Spacey. Laatstgenoemde kruipt in de huid van een meester-manipulator die iedereen zonder al te veel problemen rond zijn vinger windt. Voor de rol van Spacey werd ook gepraat met Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman en Jeff Bridges maar uiteindelijk ging Spacey met de job aan de haal. Spelen ook in Horrible Bosses: Jason Bateman (Arrested Development), Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) en Jason Sudiekis (Going the Distance). Jamie Foxx is ook van de partij, en dit in de rol van 'Motherfucker Jones'. Horrible Bosses werd geschreven door John Francis Daley, Jonathan M Goldstein en Michael Markowitz en komt in de Belgische zalen in augustus 2011. Hieronder Kevin Spacey in American Beauty Elisah Vandaele