In het begin van de uitzending van The Tonight Show op vrijdagavond kondigt presentator Jimmy Fallon aan dat dansen streng verboden is tijdens de talkshow. Net zoals zijn personage Ren McCormack in 'Footloose' lapt Bacon deze regel aan zijn laars en geeft hij het beste van zichzelf tijdens de bekende dansroutine van de film uit 1984.

Eerlijk als hij is, verklapt de 55-jarige Bacon wel dat de spectaculaire flips gedaan werden door een stuntman. De jongeman die de body double mocht zijn voor Bacon wordt ook kort voorgesteld aan het publiek.

Bekijk hieronder de beelden van de nostalgische dansclip, het gesprek tussen Kevin Bacon en Jimmy Fallon en de originele trailer van 'Footloose'. (LP)

In het begin van de uitzending van The Tonight Show op vrijdagavond kondigt presentator Jimmy Fallon aan dat dansen streng verboden is tijdens de talkshow. Net zoals zijn personage Ren McCormack in 'Footloose' lapt Bacon deze regel aan zijn laars en geeft hij het beste van zichzelf tijdens de bekende dansroutine van de film uit 1984. Eerlijk als hij is, verklapt de 55-jarige Bacon wel dat de spectaculaire flips gedaan werden door een stuntman. De jongeman die de body double mocht zijn voor Bacon wordt ook kort voorgesteld aan het publiek. Bekijk hieronder de beelden van de nostalgische dansclip, het gesprek tussen Kevin Bacon en Jimmy Fallon en de originele trailer van 'Footloose'. (LP)