In 1990 liet Patrick Swayze heel wat vrouwenharten smelten met zijn hoofdrol in de Jerry Zucker-film 'Ghost'. Nu krijgt de 'tearjerker' een televisieversie, meldt de website Deadline.

'Ghost' vertelt het verhaal van een man (Patrick Swayze) die overlijdt na een overval. Hij wil door middel van een medium (Whoopi Goldberg) terug contact met zijn vriendin (Demi Moore). Voor haar rol als waarzegster Oda Mae kreeg Goldberg een Oscar. Ook Bruce Joel Rubin kreeg een Oscar voor het beste scenario.

Akiva Goldsman, verantwoordelijk voor het scenario van 'A Beautiful Mind', en Jeff Pinkner, schreef onder meer voor Fringe en Alias, zullen de pilootaflevering van de serie schrijven. Het is nog niet bekend of de personages uit de Hollywoodfilm ook in de tv-serie zullen terugkomen. Het is niet de eerste keer dat 'Ghost' een herwerkte versie krijgt. Er was eerder al een musical, Ghost the Musical, die in 2011 onder meer speelde in het Londense West End. (AB)

In 1990 liet Patrick Swayze heel wat vrouwenharten smelten met zijn hoofdrol in de Jerry Zucker-film 'Ghost'. Nu krijgt de 'tearjerker' een televisieversie, meldt de website Deadline.'Ghost' vertelt het verhaal van een man (Patrick Swayze) die overlijdt na een overval. Hij wil door middel van een medium (Whoopi Goldberg) terug contact met zijn vriendin (Demi Moore). Voor haar rol als waarzegster Oda Mae kreeg Goldberg een Oscar. Ook Bruce Joel Rubin kreeg een Oscar voor het beste scenario.Akiva Goldsman, verantwoordelijk voor het scenario van 'A Beautiful Mind', en Jeff Pinkner, schreef onder meer voor Fringe en Alias, zullen de pilootaflevering van de serie schrijven. Het is nog niet bekend of de personages uit de Hollywoodfilm ook in de tv-serie zullen terugkomen. Het is niet de eerste keer dat 'Ghost' een herwerkte versie krijgt. Er was eerder al een musical, Ghost the Musical, die in 2011 onder meer speelde in het Londense West End. (AB)