'Game Change' gaat zaterdag in première op de Amerikaanse tv-zender HBO. De film vertelt het verhaal vanaf Palins aankondiging als de running mate van John McCain tot hun uiteindelijke nederlaag tegen Barack Obama.

Buiten Julianne Moore zijn ook Woody Harrelson en Ed Harris gecast. Harris kruipt in de huid van McCain terwijl Harrelson de rol vertolkt van de Republikeinse campagnemanager Steve Schmidt.

Controverse

De republikeinen zijn not amused met de film. Alhoewel er alleen nog maar een trailer beschikbaar is, zijn de conservatieven ervan overtuigd dat de prent een verkeerd beeld ophangt van zowel Palin als McCain. De Grand Old Party haalt als argument aan dat 'Game Change'-producer Tom Hanks een fervent aanhanger is van Obama. (BW)

'Game Change' gaat zaterdag in première op de Amerikaanse tv-zender HBO. De film vertelt het verhaal vanaf Palins aankondiging als de running mate van John McCain tot hun uiteindelijke nederlaag tegen Barack Obama. Buiten Julianne Moore zijn ook Woody Harrelson en Ed Harris gecast. Harris kruipt in de huid van McCain terwijl Harrelson de rol vertolkt van de Republikeinse campagnemanager Steve Schmidt.Controverse De republikeinen zijn not amused met de film. Alhoewel er alleen nog maar een trailer beschikbaar is, zijn de conservatieven ervan overtuigd dat de prent een verkeerd beeld ophangt van zowel Palin als McCain. De Grand Old Party haalt als argument aan dat 'Game Change'-producer Tom Hanks een fervent aanhanger is van Obama. (BW)