Relativity Media is van plan een 3-D film naar het sprookje van de broers Grimm uit te brengen. Tarsem Singh zal de prent regisseren. Het zeemzoete origineel zal met deze verfilming lichtjes hervormd worden. Sneeuwwitje trekt namelijk op oorlogspad, nadat haar stiefmoeder (Julia Roberts) haar vader en diens koninkrijk ten gronde heeft gericht. De zeven dwergen doen dienst als minileger. Het script werd geschreven door Melissa Wallack ('Bill').

Relativity Media maakte eerder al bekend dat ze 'The Raven' gaan verdelen. De film van Intrepid Pictures en regisseur James McTeigue ('V for Vendetta') is geïnspireerd op de legendarische horrorschrijver Edgar Allan Poe. In de film gaat de schrijver op zoek naar een moordenaar wiens misdaden gelijkenissen vertonen met zijn werk.

Pieter Claes

Relativity Media is van plan een 3-D film naar het sprookje van de broers Grimm uit te brengen. Tarsem Singh zal de prent regisseren. Het zeemzoete origineel zal met deze verfilming lichtjes hervormd worden. Sneeuwwitje trekt namelijk op oorlogspad, nadat haar stiefmoeder (Julia Roberts) haar vader en diens koninkrijk ten gronde heeft gericht. De zeven dwergen doen dienst als minileger. Het script werd geschreven door Melissa Wallack ('Bill'). Relativity Media maakte eerder al bekend dat ze 'The Raven' gaan verdelen. De film van Intrepid Pictures en regisseur James McTeigue ('V for Vendetta') is geïnspireerd op de legendarische horrorschrijver Edgar Allan Poe. In de film gaat de schrijver op zoek naar een moordenaar wiens misdaden gelijkenissen vertonen met zijn werk. Pieter Claes