Dat heeft hij duidelijk gemaakt in een interview met de BBC. 'Op een bepaald moment besef je dat je meer geschreven woorden uitspreekt, dan je eigen woorden. Dat is in feite krankzinnig,' zeo bekende Depp tijdens het gesprek. 'Ik zeg niet dat ik er nu meteen mee ophoud, maar het zal niet lang meer duren.'

Johnny Depp (50) schitterde in kaskrakers als Edward Scissorhands en Pirates of the Caribbean. In zijn nieuwste prent, de western Lone Ranger van regisseur Gore Verbinski, speelt hij de indiaan Tonto - een rol die doet denken aan kapitein Jack Sparrow. (KVDA)
Bekijk de trailer van Lone Ranger:

Dat heeft hij duidelijk gemaakt in een interview met de BBC. 'Op een bepaald moment besef je dat je meer geschreven woorden uitspreekt, dan je eigen woorden. Dat is in feite krankzinnig,' zeo bekende Depp tijdens het gesprek. 'Ik zeg niet dat ik er nu meteen mee ophoud, maar het zal niet lang meer duren.' Johnny Depp (50) schitterde in kaskrakers als Edward Scissorhands en Pirates of the Caribbean. In zijn nieuwste prent, de western Lone Ranger van regisseur Gore Verbinski, speelt hij de indiaan Tonto - een rol die doet denken aan kapitein Jack Sparrow. (KVDA) Bekijk de trailer van Lone Ranger: