In een interview met The Hollywood Reporter zegt Turturro dat hij Jesus graag nieuw leven wil inblazen. Hij verklapt zelfs dat hij heeft geoefend op bowlen, het personage was namelijk een fervent bowler. Turturro geeft aan dat de broertjes Coen, het team achter The Big Lebowski, wel betrokken zullen worden, maar niet als regisseurs.

Het probleem van een spin-off zijn echter de legale voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Polygram, het productiehuis achter The Big Lebowski, bestaat niet meer dus is het niet makkelijk om de juiste rechten te verwerven.

Volgens Turturro heeft hij het personage Jesus wel zelf uitgevonden. Het was een personage dat hij al gespeeld had in een Spaanse theatervoorstelling. "Als je iets aan de broers Coen vertelt, dan jatten ze jouw idee.", lacht de acteur. (JVDV)

De Jesus-scène in The Big Lebowski:

In een interview met The Hollywood Reporter zegt Turturro dat hij Jesus graag nieuw leven wil inblazen. Hij verklapt zelfs dat hij heeft geoefend op bowlen, het personage was namelijk een fervent bowler. Turturro geeft aan dat de broertjes Coen, het team achter The Big Lebowski, wel betrokken zullen worden, maar niet als regisseurs.Het probleem van een spin-off zijn echter de legale voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Polygram, het productiehuis achter The Big Lebowski, bestaat niet meer dus is het niet makkelijk om de juiste rechten te verwerven. Volgens Turturro heeft hij het personage Jesus wel zelf uitgevonden. Het was een personage dat hij al gespeeld had in een Spaanse theatervoorstelling. "Als je iets aan de broers Coen vertelt, dan jatten ze jouw idee.", lacht de acteur. (JVDV)De Jesus-scène in The Big Lebowski: