In 2008 kondigde Joaquin Phoenix aan dat hij voorgoed zou stoppen met acteren en zichzelf heruitvinden als hiphopmuzikant. Sindsdien is Phoenix niet meer uit het straatbeeld weg te slaan zonder donkere shades en een merkwaardig lange baard. Betreft het nu een grap of begeeft hij zich voortaan echt tussen de 'pimps en de ho's'? Zelfs de studio's weten het (nog) niet.

Reden te meer dus om op de binnenkort te verschijnen mock/doc van Casey Affleck - broertje van Ben en ster van 'The Assassination of Jesse James', 'Gone Baby Gone' en 'The Killer Inside Me' - meteen het predicaat bizar en controversieel te plakken. De bebaarde Phoenix siert de poster en sinds kort is er ook een teaser-trailer op het net verschenen waarin hij al rappend, scheldend, schoppend, snuivend en poepend door het leven gaat. Bekijk hem hier:

vid=21429271&repeat=1&

Andreas Ilegems

In 2008 kondigde Joaquin Phoenix aan dat hij voorgoed zou stoppen met acteren en zichzelf heruitvinden als hiphopmuzikant. Sindsdien is Phoenix niet meer uit het straatbeeld weg te slaan zonder donkere shades en een merkwaardig lange baard. Betreft het nu een grap of begeeft hij zich voortaan echt tussen de 'pimps en de ho's'? Zelfs de studio's weten het (nog) niet. Reden te meer dus om op de binnenkort te verschijnen mock/doc van Casey Affleck - broertje van Ben en ster van 'The Assassination of Jesse James', 'Gone Baby Gone' en 'The Killer Inside Me' - meteen het predicaat bizar en controversieel te plakken. De bebaarde Phoenix siert de poster en sinds kort is er ook een teaser-trailer op het net verschenen waarin hij al rappend, scheldend, schoppend, snuivend en poepend door het leven gaat. Bekijk hem hier: Andreas Ilegems