Hoe de school heet, wilde Rowling niet vrijgeven. Wel gaf ze te kennen dat de school zich niet in New York bevindt en dat de magie van de indianen er een belangrijke rol speelt. De naam van de school heeft volgens de schrijfster een 'immigrantenafkomst'.

In de film 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' zal Newt Scamander, vertolkt door Eddie Redmayne, tovenaars ontmoeten die aan de Amerikaanse school studeren of hebben gestudeerd.

Fans moeten nog tot november 2016 wachten op de Harry Potter-prequel en het volledige verhaal van de Amerikaanse 'Zweinstein'. (LP)

Hoe de school heet, wilde Rowling niet vrijgeven. Wel gaf ze te kennen dat de school zich niet in New York bevindt en dat de magie van de indianen er een belangrijke rol speelt. De naam van de school heeft volgens de schrijfster een 'immigrantenafkomst'. In de film 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' zal Newt Scamander, vertolkt door Eddie Redmayne, tovenaars ontmoeten die aan de Amerikaanse school studeren of hebben gestudeerd. Fans moeten nog tot november 2016 wachten op de Harry Potter-prequel en het volledige verhaal van de Amerikaanse 'Zweinstein'. (LP)