De Amerikaanse acteur Jim Carrey heeft op zijn website in een grappig filmpje openlijk zijn liefde verklaard aan de 22-jarige actrice Emma Stone. Volgens de 'Mr. Popper's Penguins'-acteur zouden ze samen mollige kinderen met schattige sproetjes kunnen hebben.

'Emma, ik wil je gewoon laten weten dat ik je ontzettend mooi vind. Niet alleen mooi, maar ook slim en goedhartig. En als ik veel jonger was, dan zou ik met je trouwen', aldus Jim Carrey in het filmpje. Zijn lofzang over de jonge 'The Amazing Spider-Man'-actrice, net als het gedetailleerd bespreken van zijn ouderdomskwaaltjes, gaat nog meer dan een minuut door in het filmpje. Let vooral ook op het ongemakkelijk einde van de video.

(NM)

De Amerikaanse acteur Jim Carrey heeft op zijn website in een grappig filmpje openlijk zijn liefde verklaard aan de 22-jarige actrice Emma Stone. Volgens de 'Mr. Popper's Penguins'-acteur zouden ze samen mollige kinderen met schattige sproetjes kunnen hebben. 'Emma, ik wil je gewoon laten weten dat ik je ontzettend mooi vind. Niet alleen mooi, maar ook slim en goedhartig. En als ik veel jonger was, dan zou ik met je trouwen', aldus Jim Carrey in het filmpje. Zijn lofzang over de jonge 'The Amazing Spider-Man'-actrice, net als het gedetailleerd bespreken van zijn ouderdomskwaaltjes, gaat nog meer dan een minuut door in het filmpje. Let vooral ook op het ongemakkelijk einde van de video. (NM)