De twee Lawrences werkten eerder al samen voor The Hunger Games. James Cameron is de producer van dienst en Dana Stevens schreef het script.

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van vrijduikers Francisco 'Pipin' Ferraras en zijn echtgenote Audrey Mestre. Het echtpaar verbrak verschillende records door zo diep mogelijk naar beneden te duiken zonder adem. Voor Mestre liep dit fataal af.

Wanneer de opnames van The Dive van start gaan, is nog onduidelijk. Jennifer Lawrence is immers ook verbonden aan de biografische prent 'Joy', waarvoor ze in de huid kruipt van Joy Mangano. (LP)

De twee Lawrences werkten eerder al samen voor The Hunger Games. James Cameron is de producer van dienst en Dana Stevens schreef het script. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van vrijduikers Francisco 'Pipin' Ferraras en zijn echtgenote Audrey Mestre. Het echtpaar verbrak verschillende records door zo diep mogelijk naar beneden te duiken zonder adem. Voor Mestre liep dit fataal af. Wanneer de opnames van The Dive van start gaan, is nog onduidelijk. Jennifer Lawrence is immers ook verbonden aan de biografische prent 'Joy', waarvoor ze in de huid kruipt van Joy Mangano. (LP)