Met een verwijzing naar zijn iconische personage 'The Dude' in The Big Lebowski, deelde Jeff Bridges het nieuws maandagavond op Twitter:

De 70-jarige acteur en countryzanger zegt de ernst van de diagnose in te zien, maar gaat de behandeling optimistisch tegemoet. Hij bedankt zijn familie, vrienden en dokters en belooft fans op de hoogte te houden van zijn herstel.

Dit jaar nam Bridges nog de tv-reeks The Old Man op. Hij werd zes keer genomineerd voor een Oscar en won er één in 2010 voor zijn hoofdrol in Crazy Heart. De beroemdste rol van Bridges blijft ongetwijfeld die in The Big Lebowski, de cultfilm uit 1998 van Joel en Ethan Coen.

Met een verwijzing naar zijn iconische personage 'The Dude' in The Big Lebowski, deelde Jeff Bridges het nieuws maandagavond op Twitter:De 70-jarige acteur en countryzanger zegt de ernst van de diagnose in te zien, maar gaat de behandeling optimistisch tegemoet. Hij bedankt zijn familie, vrienden en dokters en belooft fans op de hoogte te houden van zijn herstel.Dit jaar nam Bridges nog de tv-reeks The Old Man op. Hij werd zes keer genomineerd voor een Oscar en won er één in 2010 voor zijn hoofdrol in Crazy Heart. De beroemdste rol van Bridges blijft ongetwijfeld die in The Big Lebowski, de cultfilm uit 1998 van Joel en Ethan Coen.