Universal Pictures heeft succesvolle gesprekken achter de rug met Wan en er gaan geruchten de ronde dat hij nog voor het einde van de week een contract zou tekenen. Wan reageerde zelf met een niet mis te verstane Tweet: "Vroom Vroooom...". Eerder doken er andere namen op die mogelijk een vervolg mochten breien aan het zesde deel van de 'The Fast and the Furious', dat op 22 mei in België uitkomt. De IJslander Baltazar Kormakur ('Contraband', 'The Deep', '2 Guns'), 'Kick-Ass 2'-regisseur Jeff Wadlow en Harold Zwart, de man achter 'The Karate Kid', waren in de running.

Aangezien Universal 'The Fast and the Furious 7' al in 2014 in de zalen wil krijgen, moeten er knopen doorgehakt worden. Hoewel de ervaring van James Wan zich vooral binnen het horrorgenre bevindt, is hij een geschikte kandidaat om de klus te klaren. Wan regisseerde eerder 'Saw', dat uitgroeide tot een van de grootste horrorfranchises aller tijden. Daarna gooide hij het opnieuw over de bloederige boeg met 'Dead Silence' en 'Insidious', dat deze herfst een sequel krijgt.

Zowel de kale bulldozer Vin Diesel als voormalig model Paul Walker keren terug in 'The Fast and the Furious 7' voor een staaltje extreme racing. Chris Morgan zal voor de vijfde keer het script schrijven. (CS)

Universal Pictures heeft succesvolle gesprekken achter de rug met Wan en er gaan geruchten de ronde dat hij nog voor het einde van de week een contract zou tekenen. Wan reageerde zelf met een niet mis te verstane Tweet: "Vroom Vroooom...". Eerder doken er andere namen op die mogelijk een vervolg mochten breien aan het zesde deel van de 'The Fast and the Furious', dat op 22 mei in België uitkomt. De IJslander Baltazar Kormakur ('Contraband', 'The Deep', '2 Guns'), 'Kick-Ass 2'-regisseur Jeff Wadlow en Harold Zwart, de man achter 'The Karate Kid', waren in de running. Aangezien Universal 'The Fast and the Furious 7' al in 2014 in de zalen wil krijgen, moeten er knopen doorgehakt worden. Hoewel de ervaring van James Wan zich vooral binnen het horrorgenre bevindt, is hij een geschikte kandidaat om de klus te klaren. Wan regisseerde eerder 'Saw', dat uitgroeide tot een van de grootste horrorfranchises aller tijden. Daarna gooide hij het opnieuw over de bloederige boeg met 'Dead Silence' en 'Insidious', dat deze herfst een sequel krijgt. Zowel de kale bulldozer Vin Diesel als voormalig model Paul Walker keren terug in 'The Fast and the Furious 7' voor een staaltje extreme racing. Chris Morgan zal voor de vijfde keer het script schrijven. (CS)