Het online magazine Askmen.com vroeg zijn lezers naar de meest invloedrijkste mensen op Moeder Aarde. De Britse spion James Bond, tegenwoordig vertolkt door de 44-jarige Daniel Craig, kwam als winnaar uit de bus. Volgens de website is dat geen wonder. Double o seven is populair omdat hij met zijn tijd mee is, en dat ondanks zijn leeftijd. Mister Bond is nies vies van snelle wagens, mooie vrouwen, een stevig drankje, hippe gadgets. 'En welke man kan daaraan weerstaan?', klinkt het.

Tweede in de enquête is de Jamaicaanse topatleet Usain Bolt. De voormalige Amerikaanse president Bill Clinton vervolledigt het podium. (DB)

De volledige top-101. James Bond
2. Usain Bolt
3. Bill Clinton
4. Seth MacFarlane, bedenker van de animatieserie Family Guy,en 5. Joseph Gordon-Levitt, acteur
6. Jimmy Kimmel, komiek
7. Elon Musk, ingenieur en uitvinder van PayPal en SpaceX
8. Frank Ocean, zanger
9. De uitvinders van instagram
10. Ryan Gosling, acteur

Het online magazine Askmen.com vroeg zijn lezers naar de meest invloedrijkste mensen op Moeder Aarde. De Britse spion James Bond, tegenwoordig vertolkt door de 44-jarige Daniel Craig, kwam als winnaar uit de bus. Volgens de website is dat geen wonder. Double o seven is populair omdat hij met zijn tijd mee is, en dat ondanks zijn leeftijd. Mister Bond is nies vies van snelle wagens, mooie vrouwen, een stevig drankje, hippe gadgets. 'En welke man kan daaraan weerstaan?', klinkt het.Tweede in de enquête is de Jamaicaanse topatleet Usain Bolt. De voormalige Amerikaanse president Bill Clinton vervolledigt het podium. (DB) De volledige top-101. James Bond 2. Usain Bolt 3. Bill Clinton 4. Seth MacFarlane, bedenker van de animatieserie Family Guy,en 5. Joseph Gordon-Levitt, acteur 6. Jimmy Kimmel, komiek 7. Elon Musk, ingenieur en uitvinder van PayPal en SpaceX 8. Frank Ocean, zanger 9. De uitvinders van instagram 10. Ryan Gosling, acteur