Universal Pictures heeft toegegeven dat '47 Ronin', een film met Keanu Reeves, lijkt uit te draaien op een flop. Dat schrijft Variety.

Het kostte de filmmaatschappij zo'n slordige 175 miljoen dollar om te film te kunnen maken. Intussen heeft de prent, die uitkwam op Kerstdag, nog maar 20 miljoen dollar opgeleverd. In Hollywoodtermen is dit vrij weinig. Hiermee behoort de film tot de flops van 2013. Hiermee sluit de film aan bij onder meer 'The Lone Ranger' met Johnny Depp en 'The Fifth Estate'.

'47 Ronin' is een Samurai-film, met in de hoofdrol Keanu Reeves. (LVR)

Universal Pictures heeft toegegeven dat '47 Ronin', een film met Keanu Reeves, lijkt uit te draaien op een flop. Dat schrijft Variety. Het kostte de filmmaatschappij zo'n slordige 175 miljoen dollar om te film te kunnen maken. Intussen heeft de prent, die uitkwam op Kerstdag, nog maar 20 miljoen dollar opgeleverd. In Hollywoodtermen is dit vrij weinig. Hiermee behoort de film tot de flops van 2013. Hiermee sluit de film aan bij onder meer 'The Lone Ranger' met Johnny Depp en 'The Fifth Estate'. '47 Ronin' is een Samurai-film, met in de hoofdrol Keanu Reeves. (LVR)