Paramount Pictures drijft de marketingstrategie voor 'Super 8', de nieuwste speelfilm van filmmaker en regisseur J.J. Abrams (Lost, Cloverfield, Star Trek: 2009), ten top. In de nieuwste videogame release van Portal 2 botst de nietsvermoedende gamer op een interactieve trailer van 'Super 8'. In deze trailer kan de speler een kijkje nemen in de trein die, zoals uit de eerste officiële trailer al bleek, op merkwaardige wijze crasht. Hoewel Paramount op die manier ook gamers wil warm maken voor 'Super 8', is de zogenaamde 'interactieve' trailer wat aan de slappe kant. Kijk en oordeel zelf.

'Super 8' behoort tot een van de films waar dit jaar door vele filmfanaten reikhalzend wordt naar uitgekeken. De film wordt bij ons in de zalen verwacht vanaf 27 juli.

Paramount Pictures drijft de marketingstrategie voor 'Super 8', de nieuwste speelfilm van filmmaker en regisseur J.J. Abrams (Lost, Cloverfield, Star Trek: 2009), ten top. In de nieuwste videogame release van Portal 2 botst de nietsvermoedende gamer op een interactieve trailer van 'Super 8'. In deze trailer kan de speler een kijkje nemen in de trein die, zoals uit de eerste officiële trailer al bleek, op merkwaardige wijze crasht. Hoewel Paramount op die manier ook gamers wil warm maken voor 'Super 8', is de zogenaamde 'interactieve' trailer wat aan de slappe kant. Kijk en oordeel zelf. 'Super 8' behoort tot een van de films waar dit jaar door vele filmfanaten reikhalzend wordt naar uitgekeken. De film wordt bij ons in de zalen verwacht vanaf 27 juli.