Warner Bros heeft een proloog van 'Inception' - de veelbelovende te verschijnen film van 'Dark Knight'-regisseur Christopher Nolan - online gegooid. Geen video, maar een comic book. 'Inception: The Cobol Job' zet het verhaal van Cobb - het hoofdpersonage dat door Leonardo DiCaprio vertolkt wordt - en zijn team in 19 pagina's uiteen. Het stripverhaal leidt tot de openingsscène van de film.

Het comic book - geschreven door Jordan Goldberg en getekend door Long Vo, Joe Ng en Crystal Reid - kan je bekijken op Yahoo! Movies. Daar is ook een PDF-versie te downloaden, en er bestaat ook een iPad-applicatie van 'Inception: The Cobol Job'.

Michael Ilegems

Warner Bros heeft een proloog van 'Inception' - de veelbelovende te verschijnen film van 'Dark Knight'-regisseur Christopher Nolan - online gegooid. Geen video, maar een comic book. 'Inception: The Cobol Job' zet het verhaal van Cobb - het hoofdpersonage dat door Leonardo DiCaprio vertolkt wordt - en zijn team in 19 pagina's uiteen. Het stripverhaal leidt tot de openingsscène van de film. Het comic book - geschreven door Jordan Goldberg en getekend door Long Vo, Joe Ng en Crystal Reid - kan je bekijken op Yahoo! Movies. Daar is ook een PDF-versie te downloaden, en er bestaat ook een iPad-applicatie van 'Inception: The Cobol Job'. Michael Ilegems